Halolaj teljesítményfokozó hatásai

A halolajat a sportolók is előszeretettel fogyasztják, hogy így növeljék a teljesítményüket. De nemcsak ezek az emberek, hanem emberek az élet minden területéről használják a halolajat, hogy így javítsák testük főbb szerveinek egészségi állapotát: az immunrendszerét, a szív- és érrendszerét, az idegrendszerét és a szaporítószerveit. Azok az emberek, akiknek nagy energiára van szükségük azt tapasztalják, hogy ezek az esszenciális zsírsavak nemcsak az egészség megőrzésében fontosak, hanem a teljesítményt is képesek javítani. A sportolók azért részesítik előnyben, mert ezekkel a zsírsavakkal csökkenthetik az izomlebomlást, a gyulladásokat, a regenerációs időt, valamint növelik az izmokat és serkentik a hormonkiválasztást is. Ezenkívül meg kell említeni azt is, hogy a halolaj segítségével a kötőszövetek egészségét is képesek megőrizni.

teljesitmeny

A halolaj az izomtömeg növekedést és a regenerációt úgy segíti elő, hogy csökkenti a gyulladást az izmokban és az ízületekben, így gyorsítják az izmok regenerálódását. Ezenfelül őrzi a kötőszövetek és ízületek egészségét és szerkezetét. De megemlíthetjük azt is, hogy az optimális izomnövekedéshez szükséges tesztoszteronszintet is növeli.
A halolaj drámaian csökkenti a koleszterin szintet is, így megelőzi a szívbetegségeket, így hozzájárul a hosszú és boldog élethez is.

Milyen betegségekhez használható még fel a halolaj?

A kutatások azt mutatják, hogy a halolaj számos betegség enyhítésében, gyógyításában lehet hasznos. Így hatékonyan lehet kezelni vele olyan betegségeket, mint az asztma, bizonyos bőrproblémák (ekcéma, pikkelysömör), bőrallergiák, szív- és érrendszeri megbetegedések, arthritisz, gyulladásos bélbetegség, rák, magas vérnyomás és menstruációs fájdalmak.

Hogyan növeli a halolaj a teljesítményt?

A halolajok számos módon növeli a sportteljesítményt. A kutatások kimutatták, hogy az omega-3 szegény étrend és a koleszterintermelés csökkentése között szoros összefüggés áll fenn. Például az egyik kutatás alapján a 36%-os zsírtartalmú étrenden élőknek a 7%-os zsírtartalmú étrenden élőkkel összehasonlítva 22%-kal nagyobb tesztoszteronszintjük volt. Erre az eredményre a sportolók is felfigyeltek, mivel a tesztoszteron kulcsfontosságú szerepet tölt be az izmok és az erő növelésében. Ezek az állítások azonban csak a telítetlen, omega-3 zsírsavakra vonatkoznak, az artériaelzáró telített zsírokra, amik a burgereken és a sült krumpliban vannak.

GAL Halolaj Omega3 250ml3400mg

-8% GAL Halolaj Omega3 250ml 3400mg

A GAL Halolaj Omega3 jól hasznosuló, természetes formájában (és nem a mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Ω3-zsírsavak (Omega-3) teljes spektrumát koncentráltan . . .

Ár: 4590 Ft
4990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!